Wednesday, September 7, 2022

Reus 2022

(Catalan language version)

A Minairons miniatures ens complau confirmar la nostra assistència i participació a les properes XXIX Jornades de rol i estratègia que organitzarà l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus a l'equipament municipal de La Palma, els propers dies 1 i 2 d'Octubre.

Reus 2022

Com a novetat, enguany hi serem presents ambdós dies; i hi aportarem diversos jocs de participació i/o demostració, tant de wargame amb miniatures com de rol (un de diferent per cada sessió: dissabte matí, dissabte tarda i diumenge matí). Estem pendents dels organitzadors per saber quins horaris ens seran assignats, i aleshores us ho comunicarem públicament.

Nogensmenys, aquestes activitats ens requeriran un nivell d'atenció incompatible amb atendre una parada de venda de la magnitud d'anys precedents; aquesta serà, per tant, molt més reduïda que altres cops. No us amoïneu, però, perquè estem preparant una alternativa consistent en una mena de "collect & pick up", que us permetrà comandar allò que vulgueu al nostre web (gaudint del descompte habitual i sense despeses de correu, com si compréssiu allà mateix), i passar-ho a recollir en mà durant les Jornades.

Més detalls en breu!

1 comment:

Miquel said...

Esperant poder veure que ens presentes.
si hi ets els dos dies, tindré l'oportunitat (així ho espero) de poder saludar diumenge i veure que ens presentes.

Salut i endavant!
Miquel