Friday, September 16, 2022

15% de descompte Reus 2022

(Catalan language version)

Com ja vaig comentar uns dies enrere, enguany no podré muntar a les XXIX Jornades de Reus una paradeta de dimensions adequades sinó una de molt petita, degut a les activitats que hi duré a terme durant tot el cap de setmana.

Reus 2022

Per a mitigar aquesta mancança, ofereixo a tots els assistents la possibilitat d'adquirir productes de Minairons directament al nostre web, gaudint l'habitual descompte del 15% i sense despeses de tramesa - en el benentès que la comanda serà recollida a l'estatge de La Palma, en el decurs de les jornades.

El procediment a seguir és el següent:

1) Quan hàgiu finalitzat la compra i vulgueu fer-ne el checkout, introduïu el codi promocional "REUS2022" a la casella inferior dreta de la pantalla i premeu el botó "afegir" (fletxa vermella a la imatge següent):

Reus 2022

Veureu que immediatament després hom us hi aplicarà el 15% de descompte de forma automàtica (veure a la imatge següent l'abans i el després).

Reus 2022

Més endavant del procés de checkout, no escolliu tramesa per "Correos" sinó per "Minairons HQ" (cercle vermell a la imatge següent), i això us eliminarà automàticament les despeses de tramesa.

Reus 2022

Aquest descompte és vàlid fins el 15 d'Octubre, però en comandes posteriors al 30 de Setembre ja no s'hi aplicarà correu gratis, per la impossibilitat de lliurar-vos la comanda en mà.

1 comment:

Miquel said...

Perfecte... una bona raó per anar a Reus!