Wednesday, September 27, 2023

15% de descompte Reus 2023

Reus 2023

Els propers dies 7 i 8 d'Octubre es celebren les XXX Jornades de Rol i Estratègia que organitza l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus i, naturalment, Minairons Miniatures hi donarà el seu suport en tant que patrocinador, com ja va essent habitual.

Malauradament, enguany no podré muntar-hi cap paradeta degut a problemes logístics. Per tal de mitigar aquesta mancança, ofereixo a tots els assistents la possibilitat d'adquirir productes de Minairons directament al nostre web, gaudint l'habitual descompte del 15% i sense despeses de tramesa - en el benentès que la comanda serà recollida a l'estatge de La Palma, el diumenge 8 d'Octubre - que és quan hi podré assistir.

El procediment a seguir és el mateix que l'any passat:

1) Quan hàgiu finalitzat la compra i vulgueu fer-ne el checkout, introduïu el codi promocional "REUS2023" a la casella inferior dreta de la pantalla i premeu el botó "afegir" (fletxa vermella a la imatge següent):

Veureu que immediatament després hom us hi aplicarà el 15% de descompte de forma automàtica (veure a la imatge següent l'abans i el després).

Reus 2022

Més endavant del procés de checkout, no escolliu tramesa per "Correos" sinó per "Minairons HQ" (cercle vermell a la imatge següent), i això us eliminarà automàticament les despeses de tramesa.

Reus 2022

Aquest descompte és només vàlid fins el 6 d'Octubre a mitjanit.

No comments: